Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πήρα το πρώτο μου βραβείο!!!!!! Ναιιιιιιι!!!!
Έχω μόλις μία εβδομάδα στην "blogoσφαιρα" και δεν ξέρω πως λειτουργούν αυτά, αλλά διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά πόσο φιλικά και ενθαρρυντικά είναι τα γειτονικά blog!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τα Κορίτσια για σπίτι που μέσα στα blog που βράβευσαν ήταν και το δικό μου, αν και άργησα να το καταλάβω...!!

Έτσι λοιπόν με τη σειρά μου πρέπει να προβώ σε 11 εκμυστηρεύσεις!!!


1. Το βαφτιστικό μου όνομα είναι Μαγδαληνή αλλά από μικρή με φωνάζουν Λίνα προς μεγάλη μου απογοήτευση. Προσπάθησα πολλές φορές να το καθιερώσω, αλλά γρήγορα όλοι συνήθιζαν στο Λίνα και έτσι εγκατέλειψα την προσπάθεια.
2. Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα. Έβλεπα τα μωράκια στο δρόμο και έλεγα στη φίλη μου και συνεργάτη Τζένη: "Τζένηηηηηηη....Εγώ πότε θα γίνω μάνα..?".  Ποτέ όμως δεν φανταζόμουν την λατρεία που θα ένιωθα κρατώντας στα χέρια μου το στρουμπουλό και χαχανούλικο μωράκι μου...
3. Η μεγάλη αδυναμία της ζωής μου (εκτός από το Μπουριτάκι εννοειται - είναι εκτός συναγωνισμού), είναι η αδερφή μου Γεωργία. Την αγαπάω πάρα πολύ και στεναχωριέμαι που ζει στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Το καλό ωστόσο είναι ότι την βλέπω αρκετά συχνά, τουλάχιστον μια φορά το μήνα καθώς είναι αεροσυνοδός και ταξιδεύει συχνά στη Ρόδο.
4. Μένω στη Ρόδο από 5 χρονών και παρόλο που οι γονείς μου δεν έχουν καταγωγή από το νησί, εγώ νιώθω Ροδίτισσα.  Δοκίμασα να μείνω στην Αθήνα για 2 χρόνια αλλά δεν τα κατάφερα, μου έλειπε πάρα πολύ το νησί και ο τρόπος ζωής του που δεν άντεξα και γύρισα πίσω.
5. (ακόμα ούτε στα μισά δεν φτάσαμε!!!) Από μικρή έγραφα ημερολόγιο! ¨Ηθελα πάντα να θυμάμαι τι έκανα, πως ένιωθα και γενικά να κρατάω αναμνήσεις από διάφορες σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Επίσης έγραφα και σημειωματάρια, κάτι σαν ημερολόγιο-λεύκωμα (όχι το κλασικό τετράδιο)  όπου διάφοροι φίλοι έγραφαν ζωγράφιζαν και κολλούσαν ότι ήθελαν ή απλά μου έγραφαν ένα ποίημα ή μήνυμα
6. Στο λύκειο, αν δεν κάνω λάθος στην Β΄ Λυκείου, η κολλητή μου η Αμάντα και εγώ γράψαμε μια σειρά. Εναλλάξ γράφαμε κάθε μέρα από ένα επεισόδιο με πρωταγωνίστριες εννοείται εμάς! Δυστυχώς τα επεισόδια δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ  γιατί μας πλάκωσε το διάβασμα των πανελληνίων και μετά από χρόνια (δεν αναφέρω πόσα!!!) όσο και να έψαξα δεν τα βρήκα.
7. Το επάγγελμα μου είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζομαι εδώ και 6 χρόνια σε πρόγραμμα φροντίδας ηλικιωμένων.  Ωστόσο αν μπορούσα να επιλέξω πλαίσιο εργασίας θα ήθελα να εργαστώ με άτομα με ειδικές δεξιότητες.
8. Έχω δύο σκυλάκια, την Λολίτα και την κόρη της την Λίλη! Η Λίλη είναι τόσο μα τόσο ζωηρή που συνηθίζουμε να την φωνάζουμε και "Βεελζεβούλ". Όταν ήμουν έγκυος είχα τρομερό άγχος για το πως θα αντιμετωπίσουν το μωρό, αν θα το πειράξουν ή αν θα ζηλεύουν. Τελικά από την πρώτη μέρα που έφερα τον Μπουρίτο στο σπίτι, η Λολίτα όταν τον άκουγε  να κλαίει, έκλαιγε και αυτή και καθόταν με τις ώρες έξω από το δωμάτιο του και τον φύλαγε. Η Λίλη απλά αδιαφόρησε! Πιο πολύ χάρηκε που γύρισα εγώ σπίτι. Πήγε μέχρι το πορτ μπεμπέ τον μύρισε και αυτό ήταν. Δεν ξανά ασχολήθηκε!
9. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια! Θα μου πεις βέβαια και σε ποιον δεν αρέσουν! Θα ήθελα κάποια στιγμή της ζωής μου, να πάω κρουαζιέρα για καμιά δεκαριά μέρες. Να ξεχάσω δουλειές, υποχρεώσεις, προβλήματα, το όνομα μου...
10. Τον άντρα μου τον γνώρισα σε πλειστηριασμό! Αυτός ήταν στην επιτροπή και εγώ ήμουν πλειοδότης. Σε 2 μήνες γίναμε ζευγάρι, μείναμε μαζί από την πρώτη εβδομάδα και παντρευτήκαμε 1 χρόνο μετά.
11. Ο Μπουριτάκος μοιάζει 100% στον μπαμπά του... Φίλοι και συγγενείς προσπαθούν να μου το πούν με τρόπο αλλά μάταια... Το βλέπω και εγώ. Λες και εγώ δεν έλαβα μέρος στην διαδικασία! Σκέφτομαι να τους πάρω μπλουζάκια που του μπαμπά να λέει "ME" και του μωρού "MINI ME".... αν και δεν χρειάζεται να τονίσω το οφθαλμοφανές!!!

Αυτές λοιπόν ήταν οι 11 αποκαλύψεις μου. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα βρω τι να γράψω αλλά μπας και ξεκίνησα, δεν σταμάτησα να γράφω!
Με τη σειρά μου θα στείλω το βραβείο στα εξής blogs με την ελπίδα να μην το έχουν ήδη πάρει:
http://www.craftaholic.gr/2013/03/blog-post_13.html
http://twoboysandhope.blogspot.gr/
http://bebisthoughts.wordpress.com/
http://goneismecolikous.wordpress.com/
http://omorfimama.blogspot.gr/
http://eleannasdiary.blogspot.gr/?zx=d7c02c3990d1fedd

6 σχόλια:

  1. ευχαριστώ κοριτσάκι!!! Το έχω πάρει μεν αλλά δεν έχω κάνει ανάρτηση ακόμα οπότε μετράει και το δικό σου χεχε!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βέβαια μετράει και το δικό μου!!! :-) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που έμαθα λίγα πραγματάκια για σένα πατριώτισσα (κι εγώ στη Ρόδο μένω, για φαντάσου λέει να είμαστε και γειτόνισσες και να μην το ξέρουμε!).
    Δες και αυτό http://princesskon.blogspot.gr/2012/11/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ναι το ξέρω οτι είμαστε Πατριώτισσες!!! Σου στέλνω mail να σου πω απο που σε γνωρίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου Λίνα!! Είδες πόσο όμορφα είναι στη μπλογκόσφαιρα και αγαπημένα??? Είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσουν πολλά ακομα βραβεία!!
    Ρόδο αγαπω! είχα πάει 5ημερη και με τον άντρα μου στις πρωτες μας διαμοπές σαν ζευγάρι. Εργάζεται εκει ο αδελφός του 9 μήνες το χρόνο σε ξενοδοχείο! Ετοιμάζεται να κατέβει τώρα! θέλεις τίποτα από Αθήνα να σου στείλω??
    Να χαίρεσαι το μπουριτάκο σου και να είσαι πάντα ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου!!!
    Σε διαβάζω λίγο λίγο όταν βρίσκω χρόνο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμητρα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η αλήθεια ειναι πως μου αρέσει πολύ η μπλογκόσφαιρα και όλες οι κοπέλες είναι πολύ καλές! Το blogging ειναι η διέξοδος που έψαχνα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Μόλις πιάνω τον υπολογιστή αμέσως χαλαρώνω!
    Ελπίζω να σε δώσει κάποια στιγμή στη Ρόδο αλλιώς όλο και κάποιο ταξιδάκια θα κάνω προς Αθήνα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή