Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Χρόνια πολλά νονά!

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γνώρισα την Ειρήνη. Θα ήμουν περίπου 8 χρονών, η αδερφή μου 7 και η Ειρήνη, με τον δίδυμο αδερφό της 5. Είχαμε μετακομίσει σε καινουργιο σπίτι και ήταν οι νέοι μας γέιτονες. Αρχισαμε σαν παιδάκια να παίζουμε συνέχεια μαζί, πολλές φορές μάλιστα η Ειρήνη έμενε στο σπίτι μας και κοιμόμασταν μαζί. Είμασταν αχώριστες. Η Ειρήνη, η αδερφή μου και εγώ. Τσακωνόμασταν φυσικα συνέχεια! Για τους πιο χαζούς λόγους. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά που είχαμε τσακωθεί, η Ειρήνη απο την στεναχωρια της, είχε αρρωστήσει... Ξέρω ακούγεται μελό. Ίσως να έτυχε, αλλά εμείς όταν λέμε ιστορίες από τα παλιά, το παρουσιάζουμε ετσι!!!
Επίσης, θυμάμαι τα καλοκαίρια, που πηγαίναμε τσούρμο για μπάνιο, φορτωμένοι σε μια καρότσα, ή με τα πόδια στην παραλία Τσαμπίκα, με κεφτεδάκια σε τάπερ σαν την Βουγιουκλάκη και τραγουδώντας "εμείς οι τρεις πάμε πακέτο δεν θα χωρίσουμε ποτέ"! Και έτσι και έγινε, δεν χωρίσαμε ποτέ. Μπορεί να απομακρυνθήκαμε κάποια χρόνια, αλλά η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας, δεν έφυγε ποτέ! Ίσα ίσα πιστεύω, οτι μετά απο τόσα χρόνια η φιλία μας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν είμαστε πια δύο οι αδερφες, αλλά τρεις!!!
Είχαμε συμφωνήσει οταν έρθει η ώρα να παντρευτούμε να παντρέψει η μια την άλλη. Να παντρέψει η Ειρήνη εμένα και η Γεωργία (η αδερφή μου) την Ειρηνη. Μέχρι τώρα έχει γίνει μόνο το πρώτο!

Για το Μπουριτάκι δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Ήθελα να έχει μια νονά, τόσο υπέροχη σαν και αυτή που είχα και εγώ και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από την Ειρήνη!
Η Ειρήνη λοιπόν σήμερα, έχει γενέθλια και θα ήθελα να της πω Χρόνια πολλά!

Ηβάκι μου (το άλλο της όνομα) σε αγαπώ πολύ! Είμαι πολύ τυχερή, που σε έχω στη ζωή μου και ακόμα πιο τυχερή, που το μωράκι μου θα έχει εσενα για νονά!!!

Υ.Γ. . Ελπίζω να σου αρέσαν οι εκπληξούλες μου!!

9 σχόλια:

  1. Το μπουριτάκι σου είναι όντως πολύ τυχερό! Είναι πολύ σημαντικό η νονά να είναι ένας άνθρωπος που αγαπάμε και μας αγαπάει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς το σκέφτηκα και εγώ Μαριαντίνα μου! Τώρα περιμένω τον νονό που θα βάλει ο άντρας μου!!! Για να δουμε...

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά στην σούπερ νονά σας!!! Αυτές ειναι οι πιο όμορφες κουμπαριές. Αυτές που βασίζονται σε βαθιές, αληθινές φιλιές. Ειναι και διδυμάκι σαν κ μένα και με περίσσια μετριοφροσύνη ξέρω πως ειναι τέλεια:))) χα χα χα
    Είναι τυχερός ο μπουριτάκος σου!!! Και καλή και όμορφη!!!
    Και η κουμπάρα που πάντρεψα εγώ αλλά κ η άλλη που με πάντρεψε κ βάπτσε το γιο μου ειναι φίλες μου από 5 και η άλλη από 15 ετών.
    Τι μου θύμισες βρε Λίνα τώρα. Μαγικές στιγμές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ διδυμάκι είσαι και εσύ???? Χα χα χα χα μα πως δεν το καταλαβα νωρίτερα απορώ!!!
      φιλακια πολλά!

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα. Την πατησες τωρα. Δεν γλυτωνεις. Σ'εχουμε περικυκλωσει οι Διδυμες!!!

      Διαγραφή
  3. ΠΟΛΥ σημαντικό να σε αγαπούν και τους αγαπάς το ίδιο αυτούς που θα σε παντρεψουν και θα σου βαφτισουν το παιδακι σου. Και εγω στην ζωή μου οι επιλογές μου ηταν απολύτως βασισμενες σε αυτο το συναίσθημα. :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω διαφωνήσει πολλές φορές με τον άντρα μου γιαυτο το θέμα γιατι και εγω αυτο πιστεύω οτι η αγάπη ειναι το πιο σημαντικό σε αυτές μας τις επιλογές! Είχα την τύχη να έχω μια νονα που με λάτρευε και θέλω το ίδιο να εχει και το μωρακι μου!

      Διαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά στη νονά λοιπόν! Είναι ότι πιο όμορφο να έχεις κρατήσει μια τέτοια φίλη μέσα στα χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι αξίζει κρατάει για πάντα! Μπορεί να μην έχω πολλές φίλες αλλά αυτές που έχω ειναι φίλες αδερφικες. Καλές οι παρέες δε λέω αλλά δεν κρατάνε για πολυ...

      Διαγραφή