Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Love your blog award!



Είπα αυτή τη φορά, να μην κάνω 300 χρόνια να ανεβάσω ανάρτηση για βραβείο που έλαβα. Οπότε να μαι πάλι, έτοιμη να βγάλω τα άπλυτα μου στην φόρα,  για ακόμη μία φορά!
Το βραβείο love your blog  το έλαβα από την αγαπημένη μου Βάνα και το επίσης αγαπημένο μου Ημερολόγιο ενός μωρού!!!
Επίσης το ίδιο βραβείο το έλαβα απο την αγαπημένη μου επίσης Μάχη και το Όπου υπάρχει θέληση...υπάρχει και τρόπος!
Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο!

Οι κανόνες λοιπόν είναι σαφής:

  1. Να ευχαριστήσω όποιον μου το έδωσε.
  2. Να βραβεύσω 7 blogs  με links και να τους ειδοποιήσω για την παραλαβή 
  3. να απαντήσω στις παρακάτω ερωτήσεις!
Αφού λοιπόν έχω κάνει ήδη το πρώτο (Βάνα και Μάχη  ευχαριστώ και πάλι :-) ), θα αφήσω την βράβευση για το τέλος και θα περάσω γρήγορα - γρήγορα στις ερωτήσεις!

Αγαπημένο περιοδικό:
Χμ... Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχω αγαπημένο περιοδικό. Μέχρι τα 25 μου περίπου αγόραζα μηνιαίως το cosmopolitan αλλά με κούρασε με τις άκυρες και δήθεν συμβουλές του και την εντελώς απρόσιτη μόδα που λάνσαρε και έτσι το σταμάτησα. Καμιά φορά στην παραλία για παρέα θα πάρω το mirror ή το lucky που μου άρεσε πολύ αλλά δυστυχώς το σταμάτησαν. Τέλος αν το επιτρέπουν τα οικονομικά μου θα πάρω κάποιο περιοδικό τύπου Mommy ή κάποιο με συνταγές αλλά δεν έχω κάποιο ιδιαιτέρως αγαπημένο.

Αγαπημένος τραγουδιστής - Μουσική:
Αααα εδώ θα γελάσουμε! Έχω έρωτα, λατρεία, εξάρτηση, καψούρα πως το λέμε, με τον Χατζηγιάννη! Είμαι "το κορίτσι που ακούει πάντα στο αμάξι του Χατζηγιάννη", έτσι με είχε αποκαλέσει κάποτε ένας φίλος μου και είχε πέσει μέσα! Πολλά τραγούδια του δε, χρησιμεύουν και σαν νανουρίσματα για το Μπουριτάκι! Ξέρεις τι ωραία που κοιμάται με το "...εγώ σ'ευχαριστώωωωω που κολυμπάω στο βυθό σουυυυυυυυ....."!
Κατά τα άλλα ακούω σχετικά τα πάντα ανάλογα την ηλικία,  την περίοδο που διανύω και την όρεξη μου! Στο ρεπερτόριο μου φυσικά έχουν προστεθεί και άσματα του τύπου mazoo and the zoo, ζουζούνια, xanazoo και πάει λέγοντας, ενώ το αγαπημένο μας τραγούδι αυτή την εποχή είναι το παλιό αλλά αγαπημένο (το Μπουριτάκι δεν ξέρω γιατί αλλά τρελαίνεται μόλις το ακούει) "Είχα πάρει προχτές ένα boing"!!!! 

Αγαπημένη Youtube guru
Παλαιότερα που είχα άπλετο χρόνο στη διάθεση μου για σερφάρισμα, παρακολουθούσα συχνά στο youtube  βιντεάκια και tutorial  της Miss chievious η οποία δίνει συμβουλές κυρίως για μακιγιάζ. Τώρα παρακολουθώ την Tammy Hallam που φτιάχνει διάφορα ζωάκια και πραγματάκια από τσόχα. Μάλιστα την είχα αναφέρει και εδώ για τα ελεφαντάκια που έκανα!

Αγαπημένο είδος μακιγιάζ
Προ Μπουρίτου είχα κόλλημα μεγάλο με το μακιγιάζ. Ο άντρας της αδερφής μου με κορόιδευε ότι ούτε μέχρι το μπακάλικο δεν πάω χωρίς eyeliner!!! Βασικά είχε δίκιο, γιατί ποτέ δεν θα με έβλεπες άβαφτη, ούτε καν στην παραλία! 'Ετσι είχα δοκιμάσει εννοείται όλα τα είδη μακιγιάζ, όλα τα στυλ και όλα τα προϊόντα! Είχα ξοδέψει τρελά λεφτά στη mac που ήταν και είναι η αγαπημένη μου. 'Ολα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν, τώρα λίγο ρουζ, λίγο μάσκαρα και έξω από την πόρτα! Αν προλάβω δε, να βάλω και κραγιόν τότε είμαι φοβερή!! Χα χα χα δεν πειράζει φυσική ομορφιά!

Αγαπημένο μέρος διαμονής
Η Ρόδος φυσικά!!! Εντάξει θα μου πεις είναι το νησί μου και είναι λογικό να είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν ήταν πάντα. Όταν ήμουν στο λύκειο ήθελα διακαώς να ζήσω για πάντα στην Αθήνα (από όπου είναι και η καταγωγή μου), όταν όμως το δοκίμασα δεν μου άρεσε καθόλου....
Επίσης αγαπημένο μέρος είναι και το Ηράκλειο, στο οποίο σπούδασα και πέρασα από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου.  Είναι μια πόλη που θα μπορούσα να ζήσω άνετα το υπόλοιπο της ζωής μου!

Αγαπημένη ταινία
Εδώ τα λόγια είναι περιττά! ΝΟΤΕ ΒΟΟΚ!!!!!! Α και notting hill και διάφορα άλλα χαζοεργάκια που δεν τα αναφέρω γιατί θα χάσετε πάσα ιδέα για μένα! Επίσης και γιαυτό με κοροϊδεύει ο άντρας της αδερφής μου, ότι βλέπω συνέχεια "κομεντί" (η λέξη συνοδεύεται πάντα με ανάλογης περιφρονητική κίνηση του κεφαλιού και ενίοτε τάση προς εμετο!)! Ε αφού μου αρέσουν τι να κάνουμε, είμαι σαχλοκούδουνο!!!

Πόσα ζευγάρια παπούτσια έχει
Χα χα χα χα γελάω μόνη μου.... Αμέτρητα! Δυστυχώς στην πλειοψηφία τους τακούνια της Προ Μπουριτακίου εποχής, τα οποία δεν μπορώ πια να φοράω.... κλάψ... κλαψ...

Αγαπημένο χρώμα
Ε εντάξει με αυτές τις ερωτήσεις καταλάβατε πια με τι έχετε να κάνετε.... Ξεδίπλωσα όλο μου το είναι και θα δηλώσω χωρίς ντροπή και υπεκφυγές ότι ΝΑΙ  μου αρέσει το φούξια!!!!!!!!!!!

Αυτά λοιπόν τα ολίγα! Με χαρά θα δώσω το βραβείο αυτό σε 7 blog που αγαπάω να παρακολουθώ (δεν είναι βέβαια μόνο 7 αλλά...):
1. Στην Κυριακή και το  Χειρός επιχειρήματα!
2. Στην Ειρήνη και το Μικρό μου blog!
3. Στην Ευγενία και την Ευαγγελία και το blog τους Κορίτσια για σπιτι!
4. Στην Νατάσα και το The pink fairy studio!
5. Στην Κατερίνα και το Positive thinking Greece!
6. Στη Νάσια και το Nasia's blog!
7.Στην Γεωργία και το 4 seasons with geo!

13 σχόλια:

  1. Καλημέρααα! Συγχαρητήρια για το βραβειάκι! Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου, είναι πολύ ειλικρινείς!! Αμάν αυτός ο άντρας της αδερφής σου όλο σε κοροϊδεύει πια!! χαχαχα πλάκα κάνω! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που με επέλεξες, θα ετοιμάσω όσο πιο σύντομα μπορώ γιατί σήμερα παρέλαβα άλλο ένα!! (διπλή χαρά) Όσο για το diary of bliss εννοείται να συμμετέχεις..!Δεν υπάρχουν κανόνες, άγχος κλπ.. Κάνεις ανάρτηση από το blog σου όποτε θέλεις, γράφοντας πράγματα για τα οποία νιώθεις ευγνωμοσύνη, είτε καλά είτε άσχημα που σε έκαναν να δεις την καθημερινότητα αλλιώς!Και απλώς αναφέρεις και όσους συμμετέχουν! :) Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ευχαριστώ πολύ! είναι τιμή μου που με σκέφτηκες!
    αυτή τη στιγμή δεν μπορω να το παίξω γιατί έχω αρνηθεί σε άλλους 10,ίσως στο μέλλον....ωραίες οι απαντήσεις σου!φέτος ήμουν κοντά στη Ρόδο ,που την επισκέφτηκα πρώτη φορά ,στην Κάσο!
    ωραίο το νησί σου!καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες απαντήσεις!!!
    Συγχαρητήρια !!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, σ΄ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! Τρέχω να το στολίσω στο σπιτάκι μου και βεβαίως να παίξω το παιχνίδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίνα μου σ'ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι, είναι τέλειο! Απαντώ σύντομα και προωθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Congratulations ;) Very nice blog ;)




    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γλυκό και δροσερό μου πλασματάκι,καλή σου μέρα!
    Οι απαντήσεις στο βραβειάκι είναι ανάλαφρες κι έτσι ελπίζω κι εύχομαι να 'ναι η ζωή μα κι η ψυχή σου!
    Σε ευχαριστώ για την τιμή να μου το απονείμεις,κι όσο για ένα σχόλιό σου για τη βεράντα μου,καφεδάκι,παγωτάκι κτλ. ,όταν θα έρθεις Αθήνα,απλά ένα Mail να ξέρω να σε περιμένω με αγκαλιά ανοιχτή κι ένα ψυγείο παγωτά!!!!!!!!
    Φιλιά,ομορφιά μου,ΚΤΜΤΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα εεχεις ενα βραβειο απο εμενα, οποτε θελεις ελα να το παραλαβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου Λίνα! Πόσο πολύ μοιάζουμε, κι ας μη σε ξέρω!! Σχεδόν σε όλα, οι απαντήσεις μου είναι ίδιες, άσχετα αν το ίδιο βραβείο το έχω πάρει κι εγώ κι ακόμα να απαντήσω!! Τέλος πάντων, έχω κάτι για σένα! Το ημερολόγιο της Κατερίνας από το Positive Thinking Greece, το οποίο πρέπει να στο στείλω! Αν μπορείς επικοινώνησε μαζί μου στο μαιλ μου για να μου πεις τα στοιχεία σου! Πρέπει ως την Παρασκευή να στο στείλω! Σε φιλώ, και τώρα που σε γνώρισα, θα τα λέμε!!! Φιλιά στην όμορφη Ρόδο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου που ακριβώς γράφεις το mail σου γιατι δεν το είδα πουθενά!!! Είδα και αργα το μήνυμα και αγχώθηκα οτι άργησα για το ημερολόγιο!

      Διαγραφή
  10. Hi I love your blog your posts are amazing !!! go check and subscribe !

    this is my blog http://wtfstreetstyle.blogspot.pt

    kisses WTF! STREET STYLE !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. hey! your blog is incredible and you also take beautiful pictures!
    Would you like to follow eachother on Facebook and Bloglovin? just let me know
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου Λίνα μου γλυκιά !!Συμφωνώ μαζί σου σε πολλές απαντήσεις!! 'Εχεις δίκιο για τη Ρόδο, ανεπανάληπτη!!!Χαίρομαι που σε βρήκα, έγινα μέλος σου οπότε θα τα λέμε!! θα χαρώ να σε δω και στο μπλόγκ μου.φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή