Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

I love summer - Καλοκαιρινό στεφάνι με βελονάκι!

crochet

Βλέπω τις ημερομηνίες και διαπιστώνω, οτι πέρασε αρκετός καιρός, από τότε που πέρασα μια βόλτα από το blogακι  μου... Οι λόγοι πολλοί και περιττό να τους αναλύσω. Το θέμα είναι, ότι γύρισα και χωρίς πολλά πολλά, θα κάνω την ανήξερη και πως μόλις προχτές, έκανα την τελευταία μου ανάρτηση!
Σήμερα λοιπόν, θέλω να σας δείξω το υπέροχο - αν δεν παινέψεις το σπίτι σου! - στεφάνι μου για το καλοκαίρι! Είναι το πρώτο που φτιάχνω και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!
Το σχέδιο το βρήκα, σε ένα καταπληκτικό blog με αμέτρητα σχέδια το Repeat crafter me (το σχέδιο για το στεφάνι εδώ) και έπειτα από αρκετά βράδια (γιατί μόνο όταν κοιμάται το μικρό μου Θανασάκι μπορώ να πλέκω...), ήταν έτοιμο.
Το σχέδιο φυσικά, ένας ήλιος που κυριαρχεί το καλοκαίρι, που μας φτιάχνει το κέφι και μας γεμίζει ζωντάνια!
Τα υλικά, όπως θα δείτε και στον σύνδεσμο, για όποιους θέλουν να το δοκιμάσουν, είναι απλά: ένα στεφάνι από αφρολέξ, νήμα σε κίτρινο ή μουσταρδί χρώμα (εγώ επέλεξα πιο ανοιχτή απόχρωση), βελονάκι, βελόνα με μεγάλο μάτι και χαρτόνι.
Το βασικό κομμάτι που ντύνει το αφρολέξ, γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, οι ακτίνες πάλι, του ήλιου,  είναι λίγο μανούρα αλλά αν μαρκάρεις τον κάθε γύρο με συνδετήρα (μία απο τις καλύτερες συμβουλές που βρήκα) τότε γίνεται στο πι και φι!
crochet
Στη συνέχεια κόβεις μικρά σημαιάκια και γράφεις ότι θέλεις! Μπορεί να είναι "i love summer" όπως έγραψα εγώ,  "hello sun" όπως ήταν η αρχική εκδοχή του στεφανιού ή ακόμα και το κλασικό "welcome".
Ένα στεφάνι που υποδέχεται το καλοκαίρι και τους καλεσμένους μου φτιαγμένο με πολλή αγάπη! Δοκιμάστε το! 
Πολλά φιλιά και ελπίζω να τα πούμε σύντομα(!!!!).

ΥΓ. Το ιστολόγιο βρίσκεται σε περίοδο ανανέωσης, ήδη έχω κάνει κάποιες αλλαγές και σκοπεύω να κάνω κι άλλες! Πως σας φαίνεται μέχρι τώρα?

13 σχόλια:

  1. Ο ήλιος σου είναι καταπληκτικός! Μην αγχώνεσαι με την συχνότητα γραψίματος κτλ. Όλες πάνω κάτω τα ίδια περνάμε κατά περιόδους! φιλιαααααααααα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαρία μου! Η αλήθεια είναι οτι προσπαθώ να βρω χρόνο αλλα δυστυχώς οι ώρες τις ημέρας δεν είναι ποτέ αρκετες!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίος ο ήλιος σου, έχεις προχωρήσει πολυ απ'οτι βλέπω!
    Μπράβο σου, και σε καμια τσαντούλα εύχομαι , που είναι πολύ καλοκαιρινό στύλ!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσαντούλα....? Μόνο μία? Εχω κάνει ήδη 3! Διαφορετικές εννοείται! Ασε σου λέω έχω φάει μεγάλο κόλλημα...

      Διαγραφή
  3. Παρα πολυ ωραιο!! Ολες κανουμε μια παυση ειτε μικρή ειτε μεγαλη απο το blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα το καλοκαίρι που όλοι εξαφανίζονται εγώ έκανα come back που λέει και η λαίδη! Πάντα ανάποδη βρε παιδί μου! Φιλάκια!

      Διαγραφή