Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ένα βραβείο είναι λίγο, πολύ λίγο.....

Καλημέρα σε όλες τις φιλενάδες μου και στα σπιτάκια τους! Τελικά δεν την γλίτωσα και ύστερα από απαίτηση των αναγνωστών μου (χα χα χα χα ΤΟ ψώνιο!) πρέπει να προβώ σε 11 αποκαλύψεις και πάλι.
Χρωστούσα ήδη για το βραβείο, από την Γεωργία και το μπλογκοσπιτάκι της Μια μαμά στα ξένα και πριν προλάβω να στρωθώ, ήρθε το ίδιο βραβείο, από την Μάχη από το Όπου υπάρχει θέληση... υπάρχει και τρόπος! και από την Μαργαρίτα και το Mommywiki.
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενη με κάνετε, όταν βλέπω ένα νέο βραβειάκι!!! Δεν θα το παίξω δήθεν και υπεράνω, τα γουστάρω πολύ τα βραβεία, γιαυτό και οφείλω να παίζω σύμφωνα με τους κανόνες! Οπότε ορίστε και οι 11 ΝΕΕΣ αποκαλύψεις μου.

  1.  Θα ξεκινήσω με μία αποκάλυψη κόλαφος! Μισώ τις κάλτσες!!!!! Δεν κάνω πλάκα, πραγματικά τις μισώ... Χειμώνα, καλοκαίρι ,δεν αντέχω πάνω μου αυτό το είδος ρουχισμού. Ειδικά όταν έχω νεύρα (ακόμα και χειμώνα), κυκλοφορώ παντού ξυπόλυτη. Φυσικά κάπου εκεί πετάγεται η γνωστή φωνούλα της μαμάς μου: "Θα κρυωωωωωωωωωσείς! Βάλε κααααααλτσες!" 
  2. Λατρεύω το αλάτι.... Ναι, δυστυχώς είναι από τις χειρότερες μου συνήθειες, σε ότι τρώω βάζω πολύ, μα πολύ αλάτι! Και αν έχω φάει ξυλιές στο χέρι, από τον πατέρα μου για να σταματήσω να βάζω αλάτι στο φαγητό! Αλλά εγώ εκεί! 
  3. Σε συνέχεια της αποκάλυψης 2, επειδή ακριβώς τρώω πολύ αλάτι και γενικά έχω άλλη άποψη για το "αλμυρό", τα φαγητά που μαγειρεύω, είναι συνήθως ανάλατα! Βάζω ελάχιστο στο φαγητό, γιατί αν βάλω όσο πιστεύω εγώ, ότι πρέπει τοοοοοτε δεν θα φάει κανείς! 
  4. Για 5 χρόνια έζησα στο υπέροχο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου σπούδαζα. Το αγαπάω  πολύ αυτό το μέρος και με στεναχωρεί το γεγονός οτι έχω αρκετά χρόνια να το επισκεφτώ. Αντιπροσωπεύει τα χρόνια της ελευθερίας, της νιότης , της τρέλας και όλα αυτά που συνοδεύουν τα φοιτητικά χρόνια!
  5.  Έχω μεγάλη εξάρτηση από δυο πράγματα: από το κινητό μου και το ipad μου. Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτά! Αν ποτέ ξεχάσω το κινητό μου, νιώθω περίεργα, σαν να μου λείπει κάτι. Ωστόσο παρ όλη την εξάρτηση που έχω, ποτέ δεν το ακούω να χτυπάει!!! Παράπονο το έχουν οι φίλες μου οτι ποτέ δεν το σηκώνω όταν με παίρνουν! (Χρυσούλα εσένα εννοώ!)
  6. Στη ζωή μου, έχω αλλάξει χρώμα στα μαλλιά μου άπειρες φορές, έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές αποχρώσεις, με μοναδική εξαίρεση το μπλε! Και αυτό γιατί κανείς δεν μου το πρότεινε! ¨Ημουν για πολλά χρόνια ξανθιά, μετά καστανή, μετά μαυρομάλλα μετά πάλι ξανθιά, μετά κοκκινομάλλα και μετά πάλι ξανθιά. Μια αδυναμία στο ξανθό την είχα,  αλλά τα τελευταία χρόνια το έχω απαρνηθεί γιατί αυτή η ρίζα δεν παλευόταν άλλο! Μια φορά τα έβαψα και μελιτζανί..... Η αδερφή μου ακόμα γελάει!
  7. Πήρα το δίπλωμα οδήγησης όταν ήμουν 19 χρονών, ένα χρόνο μετά πήρα το πρώτο μου και τελευταίο αυτοκίνητο γιατί ακόμα δεν μπόρεσα να πάρω άλλο (και ούτε πρόκειται!), ένα fiat seicentο. Το τι έχει περάσει αυτό το αυτοκίνητο δεν λέγεται! Το είχα φυσικά στην Κρήτη όταν σπούδαζα, το είχα στην Αθήνα που έζησα δύο χρόνια με την αδερφή μου και φυσικά στη Ρόδο, που αλωνίζει το νησί!
  8. Τον καφέ μου τον πίνω γλυκό! Θα μου πεις τώρα, αποκάλυψη είναι αυτή? Και βέβαια είναι αποκάλυψη! Ίσως θέλετε να με καλέσετε για καφέ, να μην ξέρετε πως τον πίνω!!! Τον χειμώνα ζεστό, το καλοκαίρι φραπέ... Ελληνικό, όταν θέλω να μου πει η μαμά μου το φλιτζάνι!!!! (δεν πιστεύω φυσικά αυτά που μου λέει, ήταν πάντα το κόλπο της από μικρή για να μαθαίνει τα μυστικά μου! Μ' αρέσει όμως η διαδικασία...)
  9. Τρελαίνομαι για νεανική λογοτεχνία! Διαβάζω βέβαια σχεδόν, οτι βιβλίο πέσει στα χέρια μου, αλλά στην νεανική λογοτεχνία έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία. Η αγαπημένη μου σειρά είναι "Ο οίκος της νύχτας"! Φυσικά και έχω διαβάσει τον Harry Potter!!!!
  10. Εξαιτίας της σαβουροφαγίας μου χάνω και παίρνω κιλά ανά εξάμηνο και γιαυτό και έχω ρούχα σε όλα τα νούμερα!! Από small (ναι υπάρχει και αυτό το νούμερο...) μέχρι xxlarge!!!!! Περιττό να σας πω οτι οι ντουλάπες μου δεν έχουν πλέον χώρο για τίποτα!!!
  11. Και φτάσαμε στο τέλος! την τελευταία θα την αφήσω κενή γιατί κόλλησα και δεν μου έρχεται κάτι άλλο!

Ας περάσουμε τώρα στο δεύτερο μέρος, που είναι η απονομή του βραβείου σε άλλα 11 ιστολόγια.
Θα ήθελα λοιπόν να στείλω το βραβείο αυτό, ακόμα και αν το έχουν πάρει ξανά στα παρακάτω ιστολόγια:
Τρέχω να ενημερώσω!
Φιλάκια!

37 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!!

    Μα καλά δε μπορείς τις κάλτσες??? Εγώ δε μπορώ χωρίς κάλτσες. Κρυώνουν τα πόδια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ δεν μπορώ ΧΩΡΙΣ κάλτσες!
      Σε ευχαριστώ Λίνα για το βραβείο, σύντομα θα κάνω ανάρτηση κι εγώ, φιλιά

      Διαγραφή
    2. Κρυουλιάρες!!! Σαν τον άντρα μου που φοράει δυο ζευγάρια κάλτσες!!!! :-)

      Διαγραφή
  2. Λοιπόν Λίνα μου έτσι είναι ο άντρας μου με τις κάλτσες στο σπίτι, δεν τις αντέχει καθόλου. Όσο για τον καφέ εγώ τον πίνω μέτριο, αν έρθουμε στη Ρόδο να ξέρεις πώς θα μου τον φτιάξεις! Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, θα το παραλάβω από Ελλάδα μεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραία που θα ήταν να ερχόσασταν Ρόδο! Θα κάναμε καροτσάδες, θα πίναμε τον καφέ μας με θέα την θάλασσα... Άντε να κλείσω εισιτήρια???

      Διαγραφή
    2. Είναι υπέροχα στη Ρόδο Λίνα μου, έχω μείνει τρεις φορές στο παρελθόν για αρκετές ημέρες και δεν τη χόρταινα...

      Διαγραφή
  3. Ηρθα να παραλαβω το βραβειο μου!!!!ευχαριστω πολυ!!!το αντιθετο εγω με τις καλτσες,ακομα και στον υπνο μου τις φοραω,και κυνηγαω την μικρη που για ακομα μια φορα τις εχει βγαλει!!καφεδακι κι εγω γλυκο,αλλα δεν μου αρεσει καθολου ο ελληνικος!!παω να τελειωσω την αναρτηση μου γιατι με πετυχες στην μεση,καλυτερα βεβαια για να ροσθεσω και το βραβειο!!!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε το κακό μου συνήθειο το πήρε όπως φαίνεται και το μπουριτάκι και εδω και 2 εβδομάδες βγάζει συνέχεια τις κάλτσες του!!! Είναι η μοναδική ομοιότητα που πιστοποιεί οτι είναι γιος μου γιατι κατά τα άλλα είναι ίδιος ο πατέρας του!

      Διαγραφή
  4. τελικά οι κάλτσες ήταν απο τα πιο hot θέματα της ανάρτηση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το είπα απο την αρχή...ήταν η αποκάλυψη ΚΟΛΑΦΟΣ!!! χα χα χα

      Διαγραφή
  5. Καλά, τελικά εμείς οι δυο ταιριάζουμε πολύ! Το πιστεύεις ότι έχω ξεκινήσει έτσι τίτλο ανάρτησης με τρία βραβεία και εγώ??? Και σωφερίνες από μικρές και λατρεύω Harry Potter και Twilight Saga (εσύ?) και έχω αλλάξει εκατό χρώματα στο μαλλί (εκτός μπλε+μαύρου)και δεν γουστάρω κάλτσες παρά μόνο σε πολύ κρύο.
    Σ'ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ που μου χαρίζεις το βραβείο σου!!! Χρωστάω ανάρτηση για τρία ακόμα βραβεία συν αυτό = τέσσερα! Βρες τραγούδι για το τέσσερα να ξεκινήσω την ανάρτηση άτιμο κριαράκι! Αλήθεια, πότε είχες γενέθλια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα σου πήρα τον τίτλο!! Δυστυχώς δεν μου έρχεται κάτι άλλο μέχρι εκεί έφτανε η συγγραφική μου φαντασία!!!
      Εννοείται και έχω διαβάσει twilight!!!!!! Γιαυτό άλλωστε και ανέφερα τον "Οικο της νύχτας" που είναι επίσης με βρυκόλακες (οποιος διαβάζει θα λεει "τς τς τς μάνες σου λέει μετα!"). Επίσης μου αρέσει και "Το σώμα" της Mayer που τώρα έχει βγεί και στο σινεμά!
      Γενέθλια είχα στις 16 του μηνός... Αστα! Μεγάλωσα!!!

      Διαγραφή
  6. Lina σ΄ευχαριστώ πολύ καλή μου για το βραβείο!!!!
    Πολύ σύντομα θα κάνω ανάρτηση.
    Όσο για τις κάλτσες, μπορώ να πω πως εδώ ταιριάζουμε πολύ!!!!!!!! Δεν τις ανέχομαι με τίποτα και από ότι βλέπω μάλλον η κορούλα μου βαδίζει στα χνάρια μου χι, χι, χι!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να μας πάρουν κάποιο άλλο χαρακτηριστικό ή συνήθεια το κουσούρι με τις κάλτσες βρήκαν να πάρουν??? Αχ! Φαντάζομαι το καλοκαίρι τι θα γίνει..!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και τον όμορφο χαρακτηρισμό!
    Τώρα, σχετικά με τις αποκαλύψεις, αυτή με τις κάλτσες πολύ μου άρεσε και μου θύμισε τη δική μου μανούλα που φώναζε: "Παιδί μου, πάλι ξεκάλτσωτη είσαι; Θα πάθεις μητρικά!"
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα όλες οι μανάδες το ίδιο λένε τελικά!!!! Οσο για το βραβείο, το αξιζεις με τέτοιες λιχουδιές!!! Φιλακια!

      Διαγραφή
  8. Λίνα εγώ τώρα τελευταία δεν αντέχω τις κάλτσες . Στο γιο μου βέβαια ττου φαίνεται παράξενο να περπατήσει χωρίς κάλτσα. Η απορία μου βέβαια είναι άλλη μια που βρήκα ευκαιρία. Μένεις στη Ρόδο όπως και εγώ . Είσαι συνάδελφος ..εγώ γιατί δεν σε ξέρω οεοοοοο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωριστηκαμε στη Ρόδο θα γνωριστούμε στην μπλογκογειτονια!!! Φαντασου να είμαστε και γειτονισσες!!!

      Διαγραφή
  9. Σου εύχομαι και άλλα πολλά βραβειάκια Λίνα μου και να είσαι πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ!! Ειμαι το παιδι της crest πάντα!!! Χα χα χα

      Διαγραφή
  10. Μου αρέσουν οι απαντήσεις σου. Έχουμε πολλά κοινά, δες 2,6,7,10. Χάρηκα που βρεθηκαμε. φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού βρήκα και άλλον να του αρέσει το αλάτι καλα ειναι!!! Χα χαχα νόμιζα ήμουν η μονη!

      Διαγραφή
  11. Σ' ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, γλυκιά μανούλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω αποκαλύψεις και εγώ. Πέρα από αυτό όμως ήταν μια καλή ευκαιρία για να σε γνωρίσω! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε διάβαζα όσο ήμουν έγκυος! Ησουν απο τα αγαπημένα μου μπλογκοσπιτακια! Χάρηκα και εγω που σε γνώρισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα!Χριστός Ανέστη!
    Στολίσου κι έλα στην απονομή!
    Φιλιά και χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χριστός ανέστη!!!! Ένα βραβειάκι σε περιμένει!!! http://mamakaioximono.blogspot.gr/2013/05/blog-post_10.html
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σταματία μου! Περνάω να παραλάβω!

      Διαγραφή
  15. Χρόνια πολλά κ σ' ευχαριστώ πολύ για το βραβείο! Χαθήκαμε πολλοί με την Πασχαλιά, ελπίζω να περάσατε καλά και να επανερχόμαστε σιγά σιγά! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν χαθήκαμε λεει...!!! Μήνας πέρασε! Σιγά σιγά όμως θα επανέρθουμε όλοι και θα ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας!
      φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  16. Συνονόματη Λίνα, καλώς σε βρήκα κι εγώ! Σου έχω κι εγώ ένα βραβειάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνονόματη Λίνα με το φοβερό blog σε ευχαριστώ πολύ!!!
      Περνάω - αν και με καθυστέρηση - να παραλάβω!
      φιλάκια!

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα! Στο 6 και στο 10 ταιριάζουμε πολύ! Αυτό με τα ρούχα δε, με έχει απελπίσει! άσε που άρχισα να ανησυχώ πως ζω το φαινόμενο γιογιό και δεν το έχω πάρει απόφαση!
    Καλό ΠΣΚ! φιλί!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φαινόμενο "γιο-γιο"??? χα χα χα Δεν το έχω ξανα ακούσει αλλά μάλλον το ζω και εγώ!!!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  18. Λίνα σε περιμένει και στο δικό μου Blog ένα βραβείο!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η καλτσούλα κέρδισε στην ανάρτηση!!!! Να γεμίσεις βραβειάκια εύχομαι!!!! Καλη συνέχεια και καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το μπλογκ σου αξίζει πολλά βραβεία γι' αυτό και σου χαρίζω άλλο ενα. http://tamystikatismamas.blogspot.gr/2013/05/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή